Electra Θεσσαλονίκη

Οι κορυφαίες επαγγελματικές σας διακοπές στη Θεσσαλονίκη

Aerial, night view of Electra Palace Thessaloniki, the best place to spend business holidays to Thessaloniki

Οι επαγγελματικές σας διακοπές στη Θεσσαλονίκη έχουν το απόλυτο σκηνικό στο Electra Palace Thessaloniki, όπου μπορείτε να εμπνευστείτε και να χαλαρώσετε. Η πόλη της Θεσσαλονίκης αποτελεί συχνό προορισμό για διάφορα επαγγελματικά ταξίδια σε όλο το βόρειο τμήμα της Ελλάδας, γι’ αυτό και συχνά αναφέρεται ως η δεύτερη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Και δικαιολογημένα! Η Θεσσαλονίκη είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας μετά την Αθήνα, υποδεχόμενη τόσο ταξιδιώτες αναψυχής όσο και ταξιδιώτες MICE. Τείνει να προσελκύει πολλούς από τους τελευταίους, με πολλούς επιχειρηματίες και εταιρικούς επισκέπτες να καταλήγουν να ερωτεύονται τον προορισμό για τη μοναδική νοοτροπία του, την απίστευτη γαστρονομία του και την ιδιαίτερα έντονη νυχτερινή ζωή του. Και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να μείνετε από το κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο, εμβληματικό πολυτελές ξενοδοχείο μας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο βρίσκεται στην εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους και διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που είναι κατάλληλες για επιτυχημένες επαγγελματικές διαμονές.

Εγκαταστάσεις & υπηρεσίες για επιτυχημένες επαγγελματικές διακοπές στη Θεσσαλονίκη

 

Αν η επιχείρησή σας σας φέρνει στη Θεσσαλονίκη, να είστε σίγουροι ότι όλες οι ανάγκες σας είναι ήδη καλυμμένες όταν επιλέγετε να μείνετε μαζί μας.

 

Για τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις σας:

Εάν οι επιχειρηματικές σας ανάγκες περιλαμβάνουν τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης ή ενός συνεδρίου, θα χαρείτε να μάθετε ότι το δικό μας είναι επίσης ένα εξαιρετικό συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη που προσφέρει μια σειρά από κατάλληλους, ποικίλους και ευέλικτους χώρους με φυσικό φως που μπορούν να φιλοξενήσουν από 50 έως 120 άτομα, καθώς και μικρότερες ομάδες φυσικά. Οι εταιρικοί μας χώροι μπορούν να μετασχηματιστούν ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον σκοπό της εκδήλωσής σας. Απλά ενημερώστε μας εκ των προτέρων για τις απαιτήσεις σας και εμείς θα φροντίσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.

Αίθουσα Olympiada για συναντήσεις και συνέδρια στη Θεσσαλονίκη

 

Για καταλύματα με επιχειρηματικές προτιμήσεις:

Αν το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα υπέροχο δωμάτιο με εμπνευσμένη θέα, τότε επιλέξτε το Premium Sea View Room που σας δίνει επίσης πρόσβαση στο αναβαθμισμένο executive lounge. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια VIP εμπειρία κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας διακοπών στη Θεσσαλονίκη, καθώς το πρόσφατα ανακαινισμένο σαλόνι στο ισόγειο είναι ένας φανταστικός χώρος για να απολαμβάνετε την ιδιωτική σας ζωή, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να διοργανώνετε ιδιωτικές συναντήσεις με μπουφέ καφέ, σνακ και ποτά όλη την ημέρα.

Δωμάτιο Premium Sea View με πρόσβαση στο VIP Lounge

 

Για χαλάρωση μετά τη δουλειά:

Αν η ιδέα σας για την τέλεια ανάπαυλα μετά από μια δύσκολη ημέρα εργασίας είναι μια χαλαρωτική συνεδρία σπα, τότε σας έχουμε καλύψει για άλλη μια φορά. Αφεθείτε σε πολυτελείς θεραπείες σπα που θα σας αφήσουν πλήρως αναζωογονημένους. Οι εγκαταστάσεις του Spa & Wellness διαθέτουν επίσης πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ και εσωτερική πισίνα με τζακούζι, σε περίπτωση που θέλετε να χαλαρώσετε χωρίς εξατομικευμένη θεραπεία ή μασάζ. Φυσικά, αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την εξωτερική πισίνα του 7ου ορόφου μας με την καλύτερη θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αεροφωτογραφία της εξωτερικής πισίνας του 7ου ορόφου μας

 

Πράγματα που μπορείτε να δείτε & να κάνετε μετά τις ώρες γραφείου κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών διακοπών στη Θεσσαλονίκη

 

Αν είστε ο τύπος που θέλει να περιπλανιέται στην πόλη μετά τις ώρες του γραφείου για να καθαρίσει το μυαλό του, τότε σας περιμένει μια πραγματική απόλαυση.

 

Εξερευνώντας την αστική σκηνή:

Μέσα σε περίπου ένα λεπτό με τα πόδια από το ξενοδοχείο μας, φτάνετε στα Λαδάδικα, μια από τις πιο παραδοσιακά δημοφιλείς συνοικίες της πόλης της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα στα πλακόστρωτα δρομάκια θα συναντήσετε μια πληθώρα ζωντανών επιλογών διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων τόσο εστιατορίων υψηλής κλίμακας όσο και πιο χαλαρών ταβερνών, μερικές από τις οποίες παίζουν ζωντανή μουσική, διάφορα γραφικά μπιστρό, καφέ και μπαρ που στεγάζονται σε πρώην καταστήματα ελαιολάδου. Φροντίστε να δοκιμάσετε τις τοπικές γεύσεις ανακαλύπτοντας τα κορυφαία φαγητά της Θεσσαλονίκης που πρέπει να δοκιμάσετε.

Ο εμβληματικός Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης. Πιστοποιήσεις φωτογραφιών: Anastasius μέσω Unsplash

 

Πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα:

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε για την ιστορία ενός προορισμού, φροντίστε να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και την αξιοσημείωτη Αψίδα του Γαλερίου και τη Ροτόντα, αν βρείτε χρόνο να το κάνετε κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας διακοπών στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο μας και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς διαθέτει καλοδιατηρημένες τοιχογραφίες και ψηφιδωτά. Τέλος, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, πρέπει να περπατήσετε κατά μήκος του πεζόδρομου για να δείτε το πιο εμβληματικό ορόσημο της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο.

 

Έτσι, αν έχετε να τακτοποιήσετε επαγγελματικές υποθέσεις στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, να είστε σίγουροι ότι στα Electra Hotels έχετε το ιδανικό μέρος για να μείνετε, ενώ υπάρχουν επίσης πολλά πράγματα που μπορείτε να ζήσετε κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας διακοπών στη Θεσσαλονίκη, μετά το πέρας των ωρών εργασίας σας. Και σε περίπτωση που έχετε ελεύθερο χρόνο το Σαββατοκύριακο, γιατί να μην δείτε αυτές τις 5 καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από τη Θεσσαλονίκη;

Δεν ξέρετε τί να διαλέξετε;
Ένα μέλος της ομάδας μας είναι πάντα διαθέσιμο για να σας βοηθήσει με τις διαθέσιμες επιλογές
Καλέστε μας (+30) 210 33 70 100
Email
Συνομιλία στο Facebook