All inclusive

Οφέλη από την επιλογή φιλικών προς την οικογένεια θέρετρων στην Ελλάδα

Kids will love their stay at our Electra Rhodes

Όταν οι οικογένειες ταξιδεύουν, τείνουν να έχουν ορισμένες απαιτήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, τις οποίες οι άλλοι επισκέπτες μπορεί να μην λαμβάνουν υπόψη τους. Η άνεση, η ευκολία, η καταλληλότητα και η εγγύτητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών είναι συχνά βασικοί παράγοντες όταν αποφασίζετε για το πού θα μείνετε. Αν η οικογένειά σας σκέφτεται να επιλέξει την Ελλάδα ως προορισμό, πρώτα απ’ όλα, πρόκειται για μια φανταστική επιλογή – σας περιμένει μια πραγματική καλοκαιρινή απόλαυση, και δεύτερον, έχετε επιλέξει κάποιους νησιωτικούς προορισμούς και έχετε εξετάσει τα πιο κατάλληλα φιλικά προς την οικογένεια θέρετρα στην Ελλάδα για τη διαμονή σας; Αν όχι, τότε επιτρέψτε μας να σας προτείνουμε δύο απίστευτα ελκυστικές επιλογές για τις επερχόμενες οικογενειακές σας διακοπές. Στα νησιά της Ρόδου και της Κεφαλονιάς, η Electra Hotels δημιούργησε δύο πολυτελή θέρετρα στην Ελλάδα, φιλικά προς τις οικογένειες, τα οποία αποτελούν τον απόλυτο καλοκαιρινό παράδεισο για οικογενειακές διακοπές γεμάτες χαρά για όλους.

οικογενειακά θέρετρα στην Ελλάδα

Οικογενειακά θέρετρα στην Ελλάδα

νησί της Ρόδου

Αν η οικογένειά σας αγαπάει το παραμυθένιο στοιχείο της επίσκεψης σε ένα μέρος που κάποτε κατοικούνταν από ιππότες με λαμπερές πανοπλίες, τότε η Ρόδος είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

τρώγοντας μαζί σε ένα οικογενειακό θέρετρο στη Ρόδο

Η διαμονή στο Electra Palace Rhodes προσφέρει στην οικογένειά σας το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Βρίσκεται λίγα βήματα από τη θάλασσα στην περιοχή της Τριάδας και μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την εμβληματική παλιά πόλη της Ρόδου, με τη μεσαιωνική γοητεία και την ιστορία αιώνων που αναπηδά από τα οχυρωμένα τείχη της. Αυτή είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν όλη την καλοσύνη του ελληνικού ήλιου, σε ένα ήσυχο σημείο, χωρίς να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι βρίσκονται σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία που έχει δύσκολη πρόσβαση ή προσφέρει μόνο το πλεονέκτημα της απομόνωσης. Εκτός από την εξαιρετική τοποθεσία, σε αυτό το φιλικό προς την οικογένεια θέρετρο στην Ελλάδα, η οικογένειά σας μπορεί να απολαύσει όλα τα οφέλη των all-inclusive διακοπών, απολαμβάνοντας όλο το φάσμα των καταστημάτων γαστρονομίας μας, χωρίς να ανησυχείτε για επιπλέον χρεώσεις. Δεδομένου ότι τα παιδιά τείνουν να τρώνε πιο συχνά από τους γονείς, οι οικογένειες τείνουν να αισθάνονται πιο ανέμελες σε αυτόν τον τύπο επιβίβασης – μπορούν να επιλέγουν πού και πότε θέλουν να φάνε, χωρίς να χρειάζεται να σκέφτονται την υλικοτεχνική υποδομή. Η μόνη επιπλέον χρέωση είναι οι υπηρεσίες παιδικής φροντίδας στον βρεφικό μας σταθμό για παιδιά ηλικίας 4 μηνών έως 4 ετών, κατόπιν αιτήματος.

 

Κεφαλονιά

Αν η οικογένειά σας είναι μια οικογένεια που αγαπά να παρασύρεται από απερίγραπτη φυσική ομορφιά που μοιάζει σαν να την έχει αγγίξει το θείο, τότε η Κεφαλονιά είναι η προφανής επιλογή.

Διαμένοντας στο Electra Kefalonia Hotel & Spa, θα σας υποδέχεται μια πανέμορφη παραλία κάθε πρωί. Σε απόσταση 100μ. από την παραλία Άμμες, οι αποχρώσεις του Ιονίου θα αποτελέσουν το πιο αφοπλιστικό σκηνικό για τις οικογενειακές σας διακοπές. Μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από την κύρια πόλη του νησιού, το Αργοστόλι, και το αεροδρόμιο, αυτό το φιλικό προς την οικογένεια θέρετρο στην Ελλάδα είναι καλά συνδεδεμένο για να κάνετε συναρπαστικές εκδρομές για να ανακαλύψετε την ενδημική φυσική ομορφιά με την οποία είναι ευλογημένη η Κεφαλονιά. Κοντά στις πλήρως οργανωμένες παραλίες του Μακρύ και του Πλατύ Γιαλού, γνωστές για τα αμμώδη και ρηχά νερά τους και τις εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ, είναι ιδανικές για μια οικογενειακή επίσκεψη στην παραλία. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε ανάμεσα σε μια σειρά από παραλίες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Μύρτος και η Πεσσάδα, καθώς και μερικά φυσικά θαύματα που θα λατρέψουν τα περίεργα παιδιά – το εκπληκτικό λιμναίο σπήλαιο της Μελισσάνης και το εντυπωσιακό σπήλαιο Δρογκαράτι. Το θέρετρο διαθέτει ένα υπέροχο χώρο εστίασης με εκπληκτική θέα στη θάλασσα (και ένα μπόνους ειδικά για τα μικρά παιδιά – η παρατήρηση αεροπλάνων από το τραπέζι σας!), ενώ παρέχει στους γονείς τον πολυπόθητο, αποκλειστικά για ενήλικες χρόνο στο Spa του θέρετρου, ενώ τα παιδιά απασχολούνται ευχάριστα από τις υπηρεσίες παιδικής φροντίδας, κατόπιν αιτήματος.

Ποιο από τα οικογενειακά φιλικά θέρετρα Electra στην Ελλάδα σας αρέσει περισσότερο; Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα για επικές οικογενειακές διακοπές που θα θυμάστε για πολλά χρόνια.

Δεν ξέρετε τί να διαλέξετε;
Ένα μέλος της ομάδας μας είναι πάντα διαθέσιμο για να σας βοηθήσει με τις διαθέσιμες επιλογές
Καλέστε μας (+30) 210 33 70 100
Email
Συνομιλία στο Facebook