Ζευγάρια

Λόγοι για να επισκεφθείτε τη Ρόδο την άνοιξη

Two couples enjoying the landmarks of Rhodes in Spring.

Ανυπομονείτε να νιώσετε ξανά τη ζεστασιά του ήλιου και την καταπραϋντική αύρα του ωκεανού; Κάντε κράτηση για τις διακοπές σας τώρα και επισκεφθείτε Η Ρόδος την Άνοιξη. Η Ρόδος τα έχει όλα: πλούσια ιστορία, ευγενική μεσαιωνική αρχιτεκτονική, γραφικές πόλεις, πανέμορφες παραλίες που κόβουν την ανάσα, πλούσια μεσογειακή βλάστηση, υπέροχο καιρό, απολαυστικό φαγητό και εξαιρετικό κρασί.

Γιατί η Ρόδος την άνοιξη;

Καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή και περιζήτητα νησιά της Ελλάδας, η επίσκεψη στη Ρόδο την άνοιξη έχει τα πλεονεκτήματά της.

Λιγότερος συνωστισμός – καλύτερες εμπειρίες

Πρώτα απ’ όλα, σημαίνει ότι μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εμπειρίες περιήγησης στα αξιοθέατα, είναι πολύ πιο απολαυστικές χωρίς τους θορυβώδεις τουρίστες, που στριμώχνονται στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα για να τραβήξουν τη “μία” φωτογραφία που θα μπορούσε να γίνει instagrammable και που αφαιρεί εντελώς τη μαγεία της στιγμής. Η επίσκεψη στη Ρόδο την Άνοιξη κατά τη διάρκεια μιας πιο σύντομης περιόδου, σημαίνει ότι τα ταξίδια, η διαμονή και η διασκέδαση είναι λιγότερο ακριβά σε σχέση με τις περιόδους αιχμής. Κατά τους ανοιξιάτικους μήνες, μπορείτε να απολαύσετε τα πιο δημοφιλή σημεία της Ρόδου χωρίς να αισθάνεστε συνωστισμό ή να πρέπει να κάνετε κράτηση για τα πάντα εκ των προτέρων ή να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα, ενώ θα μπορούσατε να ξοδέψετε λιγότερα.

Πιο ήπια ζέστη – ανθισμένη φύση
Οι μήνες άνοιξη και φθινόπωρο είναι οι καλύτεροι μήνες για να επισκεφθείτε το νησί, αν θέλετε να αποφύγετε τη ζέστη του καλοκαιριού. Η Ελλάδα είναι γνωστή για τα ζεστά καλοκαίρια της, και ενώ αυτό από μόνο του είναι αρκετός λόγος για κάποιους να την επισκεφτούν στην κορύφωση του καλοκαιριού, για άλλους η ζέστη μπορεί να λειτουργήσει ως τροχοπέδη – αφού είναι ολοένα και πιο δύσκολο να τρέχεις να εξερευνήσεις έναν προορισμό με 35 ℃. Οι μέσες θερμοκρασίες της Ρόδου την άνοιξη κυμαίνονται από 20 – 28 ℃, καθιστώντας την πραγματική απόλαυση για να περιπλανηθείτε και να εξερευνήσετε απρόσκοπτα. Επιπλέον, τα τοπία της Ρόδου ξυπνούν από το χειμωνιάτικο λήθαργο για να αγκαλιάσουν την εποχή της ανανέωσης. Γίνονται λαμπρά καθώς ανθίζουν σύμφωνα με το βιολογικό ρολόι της φύσης, δημιουργώντας ένα καταπράσινο μωσαϊκό από εικόνες που κοσμούνται από τον ήπιο ανοιξιάτικο ήλιο.

Η Ρόδος την Άνοιξη: Ρόδος: Τι να κάνετε

Η Ρόδος είναι ζωντανή και προσφέρει μυριάδες εμπειρίες και περιπέτειες όλο το χρόνο, με την άνοιξη να είναι μια από τις πιο ειδυλλιακές εποχές για να τις ανακαλύψετε όλες. Από οργανωμένες εκδρομές, περιηγήσεις, περιηγήσεις στα αξιοθέατα, ιστιοσανίδα, καταδύσεις και πεζοπορίες μέχρι απομονωμένες παραλίες, οι επιλογές είναι τεράστιες.

Η πόλη της Ρόδου είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα και το μεσαιωνικό τμήμα της, χτισμένο από τους Ιωαννίτες ιππότες, αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Στο λόφο του Αγίου Στεφάνου, έξω από τα μεσαιωνικά τείχη, θα βρείτε το αρχαιολογικό πάρκο που περιλαμβάνει την αρχαία Ακρόπολη της Ρόδου, με υπέροχη θέα στην πόλη, την ακτή και τα νησιά πέρα από αυτήν.

Ανακαλύψτε παρθένα χωριά στους πρόποδες των βουνών του νησιού, όπως η Κάμειρος, η Ιαλυσός και η Λίνδος – όλα μαρτυρίες του θριαμβευτικού κλασικού παρελθόντος της Ρόδου. Επισκεφθείτε τον χώρο των Επτά Πηγών ή μεταβείτε με πλοίο στο γειτονικό νησί της Σύμης, με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Η Ρόδος υπόσχεται μια πληθώρα ελληνικών γαστρονομικών περιπετειών, από γκουρμέ ή διεθνή πιάτα μέχρι παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες δίπλα στη θάλασσα, οι επιλογές είναι απεριόριστες. Για νυχτερινή έξοδο, κατευθυνθείτε προς την πλατεία Ιπποκράτη στην πόλη της Ρόδου, που είναι γεμάτη με μπαρ, κλαμπ και χώρους ζωντανής μουσικής.

Πού να μείνετε

Αν αναζητάτε ένα εξαιρετικά στιλάτο καταφύγιο στο νησί της Ρόδου, το Electra Palace Rhodes είναι ακριβώς το κατάλληλο μέρος. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην άκρη της θάλασσας στην περιζήτητη Τριάδα της Ιαλυσού και διαθέτει τη δική του ιδιωτική παραλία και υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Αυτό το premium all-inclusive καταφύγιο στην εξαιρετική Ροδιακή Ριβιέρα είναι κατάλληλο για ζευγάρια ή οικογένειες που ταξιδεύουν στη Ρόδο την άνοιξη. Ένας ακόμη λόγος για να το επιλέξετε είναι η πλήρης ανανέωση της ιδιοκτησίας που πραγματοποιήθηκε φέτος το χειμώνα, με αποτέλεσμα ένα αναβαθμισμένο ακίνητο για διακοπές στη Ρόδο με νομαδική πολυτέλεια.

Κατά τη διάρκεια της Άνοιξης, οι επισκέπτες μας καλούνται να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, για να απολαύσουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που τους περιβάλλει. Οι ολοκληρωμένες δραστηριότητες ευεξίας και γυμναστικής μας περιλαμβάνουν μια σειρά από χαλαρωτικά και δυναμωτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Συμμετέχετε σε συνεδρίες γιόγκα και θεραπευτικών ήχων στην παραλία, tai chi και stretching καθώς και σε καθημερινά προγράμματα γυμναστικής που θα σας κρατήσουν σε φόρμα και σε φόρμα – είτε σε εξωτερικούς χώρους είτε στο γυμναστήριό μας. Αν επιθυμείτε λίγη περιποίηση, τότε απολαύστε τις εξειδικευμένες θεραπείες του ολιστικού σπα μας. Θα βρείτε διάφορες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που θα σας αναζωογονήσουν από μέσα προς τα έξω.

Το εξαιρετικά κομψό, νομαδικό και πολυτελές καταφύγιό μας φιλοξενεί πολυάριθμα εστιατόρια και μπαρ που θα αποτελέσουν το σκηνικό για εξαιρετικές εμπειρίες ποτού και φαγητού σε μια σειρά από διεθνώς αναγνωρισμένες κουζίνες, καθώς και έναν ζωντανό, ολοήμερο χώρο στην παραλία που φιλοξενεί τον μόνιμο DJ μας, για στιγμές στην παραλία γεμάτες με καλή διάθεση και ζωντανές μουσικές παραστάσεις. Σε περίπτωση που μένετε με τα παιδιά, διαθέτουμε επίσης ένα παιδικό κλαμπ Summer Knights που λειτουργεί καθημερινά μέχρι τη δύση του ηλίου, και φυσικά, babysitting κατόπιν αιτήματος για τα βράδια.

Οι μήνες πριν από το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική εποχή του χρόνου για να εξερευνήσετε το νησί, να ανακαλύψετε την ιστορία, τη φύση, τα αρχαία ερείπια και να ζήσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία στα καλύτερά της, όταν επισκέπτεστε τη Ρόδο την άνοιξη. Προλάβετε τους υπόλοιπους και κάντε κράτηση για τις ειδυλλιακές ανοιξιάτικες διακοπές σας στη Ρόδο μαζί μας και κερδίστε επιπλέον 12% έκπτωση όταν κάνετε κράτηση μέσω του Loyalty Club μας.


Not sure what to choose?
A member of our team is always there for you to help you find the available options
Call us (+30) 210 33 70 100
Email
Facebook chat