Αθήνα

Εορταστικές εκδηλώσεις στα Electra Hotels

Close Up Of Golden Ball On Christmas Tree. Christmas Fir Tree Wi

 

Στην Electra Hotels, η εορταστική περίοδος των διακοπών είναι μια από τις αγαπημένες μας περιόδους του χρόνου. Οι πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ντύνονται με λάμψεις και λαμπερά φώτα, γιορτινές μελωδίες παίζουν στα δημόσια ηχεία, η μυρωδιά των ειδικών καφέδες και τοπικές γλυκές λιχουδιές γεμίζουν τον αέρα, ενώ όλοι κυκλοφορούν, ψωνίζουν για στολίδια και γιορτινά δώρα, ενώ απολαμβάνουν την εορταστική αστική ατμόσφαιρα με κάθε ευκαιρία. Στα ξενοδοχεία της πόλης μας, πηγαίνουμε τις γιορτές ένα βήμα παραπέρα. περαιτέρω. Αξιοποιώντας στο έπακρο τα εστιατόρια στον τελευταίο όροφο και τον κυρίως καθαρό ουρανό που προσφέρει ο ήπιος χειμωνιάτικος καιρός στην Ελλάδα, σας προσκαλούμε θερμά να διασκεδάσετε μαζί μας αυτή την εορταστική περίοδο. Εάν είστε ο τύπος του πρόσωπο που προτιμά να κακομαθαίνει τρώγοντας έξω κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τότε σας έχουμε την απόλυτη εορταστική απόλαυση.

 

Εορταστικές διακοπές στην Αθήνα από την Electra Hotels

Και τα τρία ξενοδοχεία μας στην πόλη της Αθήνας ετοιμάζονται να σας υποδεχτούν για μέρες και νύχτες γεμάτες εορταστικές γεύσεις και γιορτινή διάθεση. Τα υπέροχα εστιατόρια στις ταράτσες μας που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στα γύρω αξιοθέατα θα είναι μεταμορφώνονται σε απόλυτο εορταστικό σκηνικό με ζεστό περιβάλλον και χαρούμενη ατμόσφαιρα, συνοδευόμενη από τους εορταστικούς ήχους είτε ζωντανής μουσικής είτε DJ sets. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν στις γαστρονομικές μας γιορτές, ενώ τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών μπορούν να απολαύσουν ειδικές τιμές.

 

Γαστρονομικές εορταστικές εκδηλώσεις με μια ματιά

Επιλέξτε το τραπέζι που προτιμάτε για την εορταστική εκδήλωση που επιθυμείτε, είτε για την παραμονή των Χριστουγέννων, είτε για την ημέρα των Χριστουγέννων, είτε για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, και αφήστε μας να σας περιλούσουμε με λάμψεις και νόστιμα εορταστικά μενού γεμάτα απολαυστικές γεύσεις.

  • Το Electra Hotel Athens στην πλατεία Συντάγματος φιλοξενεί δύο εορταστικά βραδινά δείπνα την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο εντυπωσιακό X όροφος Εστιατόριο με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού.
  • Το Electra Metropolis Athens στην οδό Μητροπόλεως θα φιλοξενήσει και τα δύο εορταστικά δείπνα της παραμονής επίσης στο πανέμορφο Metropolis Roof Garden, αλλά και τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τη μορφή πλούσιων μπουφέδων γεμάτων γιορτινή διάθεση.
  • Το Electra Palace Athens στην Πλάκα γιορτάζει τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων όσο και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, εκτός από τις παραμονές, με δείπνα στο εντυπωσιακό Electra Roof Garden με Ακρόπολη και υπέροχη θέα στον ορίζοντα της πόλης.

 

Περισσότερα εορταστικά δρώμενα για να απολαύσετε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

  • Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης κοσμεί την πλατεία Συντάγματος.
  • Βρείτε ένα ιδιόμορφο καφέ που μετατρέπεται σε χριστουγεννιάτικη χώρα θαυμάτων στην οδό Πιττακή.
  • Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη αγορά πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη στην περιοχή Γκάζι.
  • Μια σειρά από χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στο Christmas Factory στο Γαλάτσι και ενορχηστρωμένες μουσικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής.

Επικοινωνήστε με την ομάδα των Electra Hotels για συμβουλές και συστάσεις σχετικά με το τι άλλο μπορείτε να ζήσετε στην πόλη της Αθήνας κατά την περίοδο των διακοπών.

 

Εορταστικές διακοπές στη Θεσσαλονίκη από την Electra Hotels

Το εμβληματικό κτίριο στην πλατεία Αριστοτέλους που στεγάζει το Electra Palace Thessaloniki είναι ένα κτίριο στο οποίο συχνάζουν συχνά και οι ντόπιοι εκτός από τους επισκέπτες που περνούν από την πόλη. Η διαμονή στην πιο εμβληματική πλατεία της πόλης συνοδεύεται από ένα πληθώρα προνομίων. Η πλατεία Αριστοτέλους γίνεται ένα αστραφτερό, λαμπερό κέντρο εορταστικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, επιτρέποντας στους επισκέπτες να έχουν θέσεις στην πρώτη σειρά για όλα τα γεγονότα από τα μπαλκόνια τους, απολαμβάνοντας όμως την ιδιωτική την άνεση του δωματίου ή της σουίτας τους.

 

Γαστρονομικές γιορτές με μια ματιά:

Το συγκλονιστικό roof garden εστιατόριο Orizontes γίνεται το απόλυτο σκηνικό για μια γιορτινή γιορτή σε συνδυασμό με την καλύτερη θέα στην πόλη και τη θάλασσα, συνοδευόμενη από από τους χαλαρωτικούς ήχους ενός ζωντανού μουσικού συγκροτήματος που παίζει γιορτινές μελωδίες. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της Electra, ενώ τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών μπορούν να απολαύσουν ειδικές τιμές.

  • Οι εορτασμοί της παραμονής των Χριστουγέννων έχουν τη μορφή ενός απολαυστικού δείπνου 5 πιάτων, ενώ οι εορτασμοί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς φέρνουν στο τραπέζι σας 7 εορταστικά πιάτα.
  • Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά γιορτάζονται με έναν εορταστικό μπουφέ που σας επιτρέπει να γευματίζετε μέχρι τελικής πτώσεως.

 

Περισσότερα εορταστικά δρώμενα για να απολαύσετε στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

  • Εξερευνήστε την αστική μαγεία των Χριστουγέννων στην πλατεία Αριστοτέλους, το κέντρο όλων των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
  • Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης κοσμεί το κέντρο του.
  • Μια γραφική χριστουγεννιάτικη αγορά το περιβάλλει.
  • Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη μουσική παράσταση με πυροτεχνήματα στον Θερμαϊκό κόλπο.

Επικοινωνήστε με την ομάδα των Electra Hotels για συμβουλές και συστάσεις σχετικά με το τι άλλο μπορείτε να ζήσετε στην πόλη της Θεσσαλονίκης κατά την περίοδο των διακοπών.

Σε όποια πόλη κι αν σας βρει η περίοδος των γιορτών, στα Electra Hotels κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η διαμονή σας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα είναι μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη γιορτινή μαγεία και εορταστικά αξιοθέατα, ήχους και γεύσεις.

Δεν ξέρετε τί να διαλέξετε;
Ένα μέλος της ομάδας μας είναι πάντα διαθέσιμο για να σας βοηθήσει με τις διαθέσιμες επιλογές
Καλέστε μας (+30) 210 33 70 100
Email
Συνομιλία στο Facebook