Τα νέα μας

Βράβευση από τη British Airways Holidays

test3

Με μεγάλη μας τιμή και χαρά σας ανακοινώνουμε ότι παραλάβαμε το Βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών της British Airways Holidays για το 2022. Πρόκειται για μια διάκριση που μας γεμίζει διπλάσια ευγνωμοσύνη, καθώς προέρχεται από έναν παγκόσμιο οργανισμό του κλάδου, αλλά κυρίως από αυτούς που η άποψη μετράει περισσότερο για εμάς – τους επισκέπτες μας. Η British Airways Holidays είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος ταξιδιωτικός πράκτορας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Δεσμεύοντας να προσφέρει διακοπές κορυφαίων υπηρεσιών, διαθέτει ένα ανεξάρτητο σύστημα αξιολόγησης μέσω Feefo (www.ba.com/reviews), όπου οι πελάτες της βαθμολογούν τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στα οποία διέμειναν. Οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο βαθμολογούν την εμπειρία τους στο ξενοδοχείο, μέσα από μια σειρά κατηγοριών με χαρακτηριστικά όπως η τοποθεσία, η εξυπηρέτηση, η σχέση ποιότητας τιμής, η καθαριότητα, η ποιότητα ύπνου κ.λπ.

Tα Electra Hotels με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν ότι μέσω αυτής της αμερόληπτης αξιολόγησης, το Electra Metropolis έλαβε συνολική βαθμολογία 4,8/5. Αυτή η βαθμολογία μας τοποθετεί μεταξύ των κορυφαίων 4% συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με την καλύτερη κατάταξη σε όλο τον κόσμο, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι. Αυτή είναι μια σημαντική διάκριση που προσθέτουμε στη συλλογή μας, με συμβολική σημασία. Η British Airways Holidays αναγνώρισε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας στην προσφορά υπέροχης και αναβαθμισμένης εμπειρίας διακοπών, με υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν από τους επισκέπτες που μας εμπιστεύτηκαν με την επιλογή διαμονής τους στην Αθήνα και αφιέρωσαν χρόνο για την αξιολόγησή μας.

Το Electra Metropolis είναι ένα αστικό πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αθήνα, Ελλάδα. Τοποθετεί τους επισκέπτες στο επίκεντρο της αθηναϊκής ζωής, προσφέροντας άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα, τους ήχους και τα αρώματα της πόλης. Καλωσορίζει ταξιδιώτες για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής, διαθέτει άνετα δωμάτια με ένα πρίσμα διαχρονικού εκσυγχρονισμού, με υπέροχη θέα στα πιο εμβληματικά μνημεία της πόλης. Ο τελευταίος όροφος αποτελεί ένα απαράμιλλο σκηνικό για να απολαύσετε την αφοπλιστική θέα στην Ακρόπολη, ενώ απολαμβάνετε υψηλή γαστρονομία. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν επίσης εγκαταστάσεις wellness και γυμναστικής, καθώς και επαγγελματικών οργανώσεων και συνεδρίων.

Not sure what to choose?
A member of our team is always there for you to help you find the available options
Call us (+30) 210 33 70 100
Email
Facebook chat